logo
Tryllejan.dk

Referencer

Hvad mine glæde kunder siger:

20. januar 2024

Jeg og mine gæster, havde fornøjelsen af at opleve TrylleJan og hans hjælper Magiske Emil til min fødselsdag. Det var virkelig en magisk oplevelse. Showet var en kombination af imponerende illusioner og charme, pakket ind i en god gang humor. De fangede alles opmærksomhed, børn som voksne, fra start til slut. Jeg vil anbefale TrylleJan til enhver begivenhed.

50 års Fødselsdag!

Camilla Vardar

Fødselar

19. december 2023

Vi er så heldige at vi har haft glæde af TrylleJan flere gange i Børnehaven Solvangen. En af gangene fik vi også lov at møde Magiske Emil, som lavede ballondyr til stor glæde for børn og voksne. TrylleJan skaber en fest når han tryller. Det er sjovt og magisk. Både børn og voksne bliver inddraget i trylleriet, og vi sidder alle og venter i spænding, inden jublen bryder løs.Vi kan kun anbefale TrylleJan, og vi håber at se ham igen.

Børnehaven Solvangen

Leder af Børnehaven Solvangen Henriette

Leder

15. december 2023

Magisk indlevende julemand og tryllekunstner! Tak for en fuldstændig fantastisk og magisk dag i mit firma familie arrangement. Vi gjorde brug af både Julemand med hjælper samt trylleshow. Alt var så fint. Vi booker helt sikkert igen.

Firma arrangement

Karina Sølvbæk Beier Sandfeld

Ansvarlig for juletræsfest

12. december 2023

Til vores søns 5-års fødselsdag kom tryllekunstneren Jan hjem til os. Sammen med sin hjælper Niko leverede han en fantastisk forestilling, der begejstrede både børn og voksne. Jan formåede at skabe magi og glæde i vores hjem, og hans samspil med Niko var en fornøjelse for alle!

Privat 5 års fødselsdag

Petya Naydenova Ferreira

mor

23. september 2023

Kan på det varmeste anbefale Tryllejan og hans hjælper Magiske Emil (Der er ferm til at lave ballondyr, han lavede en elg og gjorde en dame meget meget glad :-)). TrylleJan elsker helt tydeligt sit fag, har en skøn timing og gav voksne og børn fest. Tak for det.

Høstfest i kolonihaveforening”

Helena Drewes

Formand for Kolonihaveforeningen

1. maj 2023

Fantastisk oplevelse at have TrylleJan på besøg til vores arrangement i Fagforeningen. Han tryllebandt alle mennesker i teltet, store som små. Eneste minus var at de 40 min gik for hurtigt. TrylleJan får de varmeste anbefalinger med, og kunne jeg give 10 stjerne så skulle han have det.

Fagforenings-arrangement

Ole Holtse Olsen

Formand for 3F Roskilde

5. november 2022

Skøn afslutning på et dejligt håndboldstævne. TrylleJan lavede nogle fantastiske tryllekunstner, og børnene elskede det. Der var stor iver efter at komme op på scenen og endnu større undren over, hvordan det dog kunne lade sig gøre at trylle.

Håndbold-stævne

Winnie

Ansvarlig for håndboldstævnet

17. september 2022

Fuldstændig fortryllende show for store og små, fra start til slut! 🙂 super service! I fortjener 5 stjerner herfra!!! 🙂 vi hyre jer helt sikkert igen til vores underholdning til næste fremtidige arrangementer der måtte komme… kærligst Michelle 🙂

Privat fest

Michelle Kreiberg

19. januar 2019

Der skal lyde en stor tak til TrylleJan for en god optræden til vores juletræsfest d. 10/12 2017 i Dansk El-Forbund København.

Dansk El-Forbund afd. København

Lars Bæk

formand

12. marts 2018

Tak for et godt show, Jan. Vi var godt underholdt 😉 Vh

Privat 46 års fødselsdag